Foto Galerie
 
Portrete
Copilarie & Adolescenta
Serviciu militar
Studii la universitate
Doctorantura
Rector la Politehnica
Activitatea la AŞ MD
Rude & Prieteni
Simpozioane & Conferinte
Odihna
Savanti renumiti
Particpant la concursul WebTop
înapoi 1 2 3 înainte
Renumitul Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg. Într-un moment de relaxare în preajma Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg. Munca asiduă la Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg a format o bază trainică a viitorului savant S.Rădăuţan.
Doctorandul S.Rădăuţan împreună cu colegi din diverse ţări la Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg. Şi în timpul de relaxare S. Rădăuţan medita asupra problemelor de cercetare (Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg). Şi în timpul de relaxare S. Rădăuţan medita asupra problemelor de cercetare (Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” din Sankt-Petersburg).
S. Rădăuţan într-o excursie prin Sankt-Petersburg, fiind doctorand la Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” al AŞ URSS. S. Rădăuţan cu colegii săi într-o excursie prin Sankt-Petersburg, fiind doctorand la Institutul de Fizică şi Tehnică „A.F.Ioffe” al AŞ URSS. Fizica semiconductorilor era cucerită cu succes şi de domnişoare: S. Rădăuţan şi colegele lui la Institutul de Fizică şi Tehnică  „A.F.Ioffe”  al AŞ URSS.
 
înapoi 1 2 3 înainte